Livu Yayıncı Ödemeleri Nasıl Yapılır?




LivU'da resmi yayıncı oldunuz ve Altın Puan topluyorsunuz, ödemeniz nasıl yatırılacak?

Livu'da her hafta Pazarı Pazartesiye bağlayan gece saat 03.00'da TÜM YAYINCILARIN HESAP KESİMLERİ YAPILIR.

Livu'da haftalık ödeme alabilmeniz için kota en az 20.000 Altın Puandır. Yani Pazar gecesi 03.00'da hesap kesimi esnasında eğer hesabınızda 20.000 ve üzerinde Altın Puan bulunuyorsa o hafta ödeme almaya hak kazanırsınız. Eğer Altın Puan miktarınız örnek veriyoruz 12.000'de kalırsa topladığınız Altın Puanlar bir sonraki haftaya ertelenir. ASLA SİLİNMEZ. Ancak bu erteleme yalnızca 2 hafta gerçekleştirilir. 2 hafta boyunca da 20.000 altından fazla toplayamazsanız tüm Altın Puanlarınız silinir. LivU'da kazancını her yayıncı kendisi belirlemektedir. Daha fazla Altın Puan toplayarak daha fazla kazanç elde edebilirsiniz.

 
LivU'da haftalık alacağınız ödeme şu şekilde hesaplanmaktadır:

Görüntülü görüşmelerden kazanılan Altın Puan + Uygulama içi aldığınız hediyelerden kazanılan Altın Puan + Günlük görevlerden elde edilen Altın Puan

Topladığınız toplam Altın Puan miktarınızı Profil Sekmesi "Canlı Yayın Merkezi" sayfasından anlık olarak kontrol edebilirsiniz. 

LivU'da haftalık Altın miktarınıza göre alacağınız ödemeler aşağıdaki tabloda belirtilmiştir;


 
 



Ödemeleriniz vereceğiniz banka IBAN numaranıza yatırılır. Tüm ödemelerinizi Livu geliştirici şirketi banka hesabınıza yatırmaktadır. Haftalık ödemeler yapılmaktadır. Ödeme sistemi haftalıktır.

Her resmi Livu yayıncısı ödemelerini almak için bir banka hesabına sahip olmalıdır. Ödemeler yalnızca IBAN numaranıza yatırılıyor. Başka bir ödeme yöntemi şu anda mevcut değildir.
 
Asla kart bilgileriniz talep edilmemektedir. Sadece IBAN numaranızı kaydedersiniz. Başka herhangi bir kişisel bilgi vs talep edilmemektedir.

Ödeme bilgilerinizi Livuya kaydederken ajansımız zaten size yardımcı olacak ve gerekli adımları beraber tamamlıyoruz.
 
Yanlış IBAN kaydetmeniz durumunda haftalık kazancınız banka hesabınıza Livu şirketi tarafından yatırılamayacaktır. Bu sebeple IBAN bilginizi kesinlikle doğru yazmalısınız.
 
Haftalık kazancınız Livu şirketi tarafından tablodaki gibi dolar üzerinden hesaplanacak olup daha sonrasında istediğiniz bir banka hesabınıza yani IBAN numaranıza TL olarak ödeme gelecektir.
 
Ödemeleriniz sadece TL olarak yatacaktır. Bu yüzden sadece TL banka hesabı kullanabilirsiniz. Dolar veya diğer para birimlerinde ödeme yapmamaktadır Livu şirketi.

Livu ödemerinizi "Banka bilgim" sayfasına kaydettiğiniz IBAN numaranıza yatırır. Her hafta kazancınız ve ödeme günü hakkında ajansımız tarafından düzenli olarak bilgilendirileceksiniz. Aklınıza takılan konularda 7/24 bizden destek alabileceksiniz.