Sıkça Sorulan Sorular

Livu uygulamasında resmi yayıncı olmak için ne yapmalıyım?

Livu uygulamasını telefonunuza indirip kullanmaya başladığınızda resmi yayıncı olarak gözükmezsiniz, normal standart bir üye olarak başlarsınız. Ücretsiz bir şekilde resmi yayıncı olmak isterseniz ajansımız ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Uygulama içindeki profilinizi bize gönderirsiniz ve biz sistemimizden profili aktif ettikten sonra resmi yayıncı olursunuz. Resmi yayıncı olarak haftalık kazanç elde etmek için bizimle iletişime geçiniz ve bilgi aldıktan sonra Logi Ajans bünyemizde bulunan danışmanlarımız her konuda sizlere 7/24 hizmet verecekler.



Livu resmi yayıncısı olduktan sonra nasıl para kazanacağım?

Livu uygulamasını günde en az 1 saat kullanarak haftalık 700₺, 1.500₺, 5.000₺, 10.000₺, 20.000₺, 30.000₺ vb. kazanabilirsiniz. Kazanç miktarı çalışma süreniz ile doğru orantılıdır, Eğer siz günde 1 saat kullanırsanız kazancınız düşük miktarlar olacaktır. Eğer siz daha çok aktif olup Livu kullanırsanız kazancınız yüksek olacaktır. Uygulamanın kullanımı çok basittir ve yardıma ihtiyaç duyduğunuzda ajansımız sizinle 7/24 ilgilenir. Herhangi bir zorunlu kullanma limiti yoktur. Tamamen size bağlıdır. Çünkü kazancınız tamamen sizin topladığınız puana göre hesaplanır. Fazla puan toplayanlar fazla kazanç, az puan toplayanlar az kazanç alırlar.


Size nasıl güvenebiliriz?

Bu zamana kadar bizimle çalışan 1000'den fazla yayıncımız oldu ve aktif olarak hala düzenli olarak ödeme alan yüzlerce yayıncımız bulunmaktadır. Sürekli yayıncılarımızla irtibattayız ve Whatsapp grupları ile birlikte yayıncılar arası bağlantıyı sağlamaktayız. İstanbul Ataşehir'de vergi levhası bulunan resmi bir şirketiz. Bizimle çalışmaya başladığınızda zaten bu güveni siz kendiniz bizlerde bulacaksınız.


Yaş sınırı var mı?

Uygulamaya kayıt olup yayıncılık yapmak için minimum 18 yaşında olmanız gerekmektedir.


İstediğim saatlerde uygulamaya girebiliyor muyum? Belirli bir limit var mı?

Livuyu istediğiniz zaman istediğiniz saatte kullanabiliyorsunuz. Herhangi limit yoktur. Aktif kullanma saatiniz kazancınızı doğrudan etkileyecektir. Az aktif olursanız daha az, çok aktif olursanız büyük kazançlar elde edersiniz. Fakat siz ne zaman isterseniz o saatte girip dilediğiniz saatte de çıkabilirsiniz.


Kimlerle sohbet ediyoruz?

Dünyanın her yerinden, uygulamayı aktif olarak kullanan diğer kullanıcılar ile sohbet edersiniz. Siz uygulamada online kaldıkça diğer kullanıcılar sizi keşfette görüp veya yayıncı listesinde görüp veya eşleşme talebinde bulunup sizlerle iletişim kurabiliyorlar. Bu kullanıcılar ile istediğiniz gibi sohbet edebiliyorsunuz. Sohbetin konusunu siz belirliyorsunuz ve istediğiniz kullanıcı ile konuşabilirsiniz.


Konuşacağımız konuyu ben mi belirliyorum?

Evet, konuşacağınız konuyu tamamen siz belirliyorsunuz. Karşınızdaki insan ile konuşurken kendi hobilerinizden bahsedebilir, onu tanımaya yönelik sohbet edebilirsiniz tamamen size kalmış. Örnek olarak mesleğini hobilerini sorabilirsiniz. Önemli olan karşı taraf ile sohbette daha fazla zaman geçirmek, bu süreçte siz ne isterseniz onu konuşabilirsiniz.


Bir Kullanıcı bizi rahatsız ederse konuşmak zorunda mıyız?

Hayır, karşınızda sizi rahatsız eden bir kullanıcı olursa onu engelleyebilirsiniz, konuşmak zorunda değilsiniz. Konuşacağınız kişileri de sizler seçebilirsiniz, konuşmak istemediğiniz kullanıcıların aramalarını da reddedebilirsiniz. Bu tamamen size bağlıdır. İstediğinizle konuşabilir, yazışabilir, görüşebilirsiniz ve istemediğinizle görüşmezsiniz.


Nasıl puan kazanacağım? Puanlarımı görebiliyor muyum?

Uygulamada pek çok farklı opsiyon bulunmakta ama asıl temel olarak para kazanma metodu online kalarak aramaları cevaplandırmaktır. Ne kadar çok arama cevaplayıp karşınızdaki insanla görüntülü konuşursanız o kadar çok puan kazanmış oluyorsunuz. Aramalar haricinde eşleşme modu ile arama sayınızı arttırabilirsiniz. En önemli ve temel olanı ise bol eşleşme yaparak arkadaş eklemektir. Uygulamada ne kadar çok eşleşme yaparsanız o kadar çok arama ve puan kazanma şansınız artar. Toplam puanınız ise anlık olarak gelir raporu kısmından haftalık ve günlük olarak takip edebilirsiniz.


Dakika başına mı Puan kazanıyorum yoksa hediye atılması gerekiyor mu?

Görüntülü aramalarda dakika başına 80-120 puan arasında kazanç elde edersiniz. Yayıncılar seviyelerine göre dakika başına kazandıkları puan miktarı artar. Hediyelerde ayrıca kazancınıza eklenir. Size örneğin gül demeti hediyesi atıldığında 800 puan ekstradan kazancınıza eklenir.


Ödemeler nasıl gerçekleşiyor?

Ücretler haftalık direkt olarak Livu şirketi tarafından IBAN adresinize yapılmaktadır. Yayıncı olduktan sonra açılan "ödeme bilgisi" sayfasına IBANN bilginizi girmeniz yeterli olacaktır. 

Ödeme sistemi hakkında daha detaylı bilgilendirme için TIKLA... 

 

Herhangi bir ücret ödeyecek miyim? 

Hayır tamamen ücretsiz. Uygulamaya üye olmak, yayıncı olmak, kullanmak ve diğer herşey tamamen ücretsizdir. Hiç bir ücret asla talep etmiyoruz. Tek yapmanız gereken bize iletişim bilgilerimizden ulaşmak ve yayıncı olmak. Tamamen ücretsiz bir şekilde sizlere tüm aşamalarda yardımcı oluyoruz.

 

Hesabımı istediğim zaman kapatabiliyor muyum? 

Evet hesabınızı istediğiniz zaman kapatıp silebilirsiniz. İsterseniz hesabınızı silmeden de sadece uygulamayı kaldırabilirsiniz bu tamamen size kalmış. Hesap silme işlemi yapıldığında, daha sonra tekrar kullanmak istediğinizde, ajansımızla tekrar iletişime geçip yeni oluşturduğunuz hesabınızı onaylatmalısınız. Sadece uygulamayı kaldırdığınız taktirde de istediğiniz zaman eski hesabınıza tekrar giriş yapıp onaylanmadan direkt tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz.