Livu Türkiye Yayıncılık

Livu haftalık para kazanabileceğiniz bir yayıncılık uygulamasıdır. Livu'da tüm görüşmeler birebir olarak gerçekleşir ve dünyanın her tarafından farklı insanlar ile birebir görüntülü görüşmeler yapabilirsiniz. Bunun dışında üyeler ile mesajlaşabilir veya birbirinizi arkadaş ekleyebilirsiniz. Livu uygulaması ile telefonunuzdan çok ciddi kazançlara ulaşabilirsiniz. Herhangi bir çalışma saati olmadan ister sabah ister öğlen ister akşam dilediğiniz vakitte yayın açarak para kazanabilirsiniz.

Livu mobil uygulamasında nasıl para kazanabilirsiniz, nasıl yayıncı olunur, Livu nasıl kullanır sorularının cevaplarını öğrenmek için yazımızı okuyabilirsiniz.


Livu nasıl yayıncı olunur?

 

Livu mobil uygulamasını App Store veya Play Store üzerinden telefonunuza yükledikten sonra ajansımızla iletişime geçmeniz yeterlidir. Kullanımla alakalı tüm bilgilendirmeyi ajansımız size anlatacaktır. Tüm yönleri ile sistemi anladıktan sonra Livu profilinizi onaylayacağız ve para kazanma fonksiyonunu açacağız. Bu aşamadan sonra siz de bir resmi Livu yayıncısı olacaksınız ve para kazanmaya başlayabileceksiniz.