Livu Maaş Tablosu 2024



 

2024 Livu Maaş Tablosu




Livuda sistem haftalıktır. Maaşlar haftalık olarak ödenir. Livuyu aktif kullanarak, görüntülü görüşmeler yaparak Puan toplarsınız. Toplam biriken Puan miktarınıza göre de haftalık maaş alırsınız. Yani her yayıncı kazancını kendisi belirler. Ne kadar çok Puan toplarsanız o kadar çok PARA alırsınız. Ne kadar çok görüntülü görüşme yaparsanız o kadar çok Puan kazanırsınız. Bu sayede de maaşınız yani kazancınız yükselir.
 
Livuda her hafta Pazarı Pazartesiye bağlayan gece 03.00da biter. Sistem hafta bitiş saatinde toplam biriken puanınızı alır ve haftayı bitirme puanınıza göre MAAŞ kazanırsınız. Maaş almak için tek koşul 8.500 Puanı geçmektir. Yani maaş almak için kota 8.500 puan veya fazlasına ulaşmaktır. 
 
Livu maaş tablosu yukarıdaki görseldeki gibidir. Haftayı bitirme Puanınıza karşılık olarak kaç dolar maaş alacağınız yukarıda tabloda belirtilmiştir.
 
Tüm yayıncılar için maaş tablosu aynıdır. Maaşınız sadece kayıt ettiğiniz banka IBAN bilginize yatırılacaktır. Tüm maaşlar Livu geliştirici şirketi tarafından haftalık olarak, IBAN üzerinden yatırılmaktadır.


Banka IBAN nasıl kaydedeceğim?

IBAN kaydedebilmek ve para kazanabilmek için bize ulaşmalısınız. Öncelikle profilinizi kayıt edip onay işlemi yapmalıyız. Yayıncı üyeliğe sahip olmak ve profilinizi onaylatmak için bize ulaşıp tamamen ücretsiz bir şekilde kaydınızı tamamlayıp profilinizi onaylatmalısınız. İletişim için; Buraya tıklayarak iletişime geçebilirsiniz.
 
 

 
 
 
En yeni