Livu Maaş Tablosu


 

Livu Maaş Tablosu 


Livuda sistem tamamen haftalıktır. Yani maaşınızı almak için 1 ay beklemenize gerek yoktur. Livuyu aktif kullanarak, görüntülü görüşmeler yaparak Altın Puan toplarsınız. Toplam biriken Altın Puan miktarınıza göre de haftalık ödeme alırsınız. Yani her yayıncı kazancını kendisi belirler. Ne kadar çok Altın Puan toplarsanız o kadar çok PARA alırsınız. Ne kadar çok görüntülü görüşme yaparsanız o kadar çok Altın Puan kazanırsınız. Bu sayede de maaşınız yükselir.
 
Livuda her hafta Pazarı Pazartesiye bağlayan gece 03.00da biter. Sistem hafta bitiş saatinde toplam biriken puanınızı kaydeder ve haftayı bitirme puanınıza göre PARA alırsınız. Yani Pazar gecesi 03.00da haftayı bitirme puanınıza göre para alırsınız. Maaş almak için tek koşul 20.000 Altın Puanı geçmektir. Yani maaş almak için kota 20.000 puan ve fazlasına ulaşmaktır. Örnek ile açıklayalım;
 
Ayşe hanım hergün, Pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günü Livuya girerek görüntülü görüşmeler yaparak hergün puan kazandı ve toplam biriken puanı Pazar gecesi 03.00da hafta bitiş saatinde toplam puanı 50.000 Altın puandı. Yani Ayşe hanım haftayı 50.000 puanla bitirmiş oldu. Yukarıdaki maaş tablosuna bakıyoruz. 50.000 puan için $66 dolar maaş alacak.
 
Livu maaş tablosu yukarıdaki görseldeki gibidir. Kaç puana kaç para alacağınız yukarıdaki görselde görebilirsiniz. 
 
Tüm yayıncılar için maaş tablosu aynıdır. Maaşınız profilinize kayıt ettiğiniz banka IBAN numaranıza yatırılacaktır. Tüm maaşlar Livu geliştirici şirketi tarafından haftalık olarak, IBAN üzerinden yatırılmaktadır.


Banka IBAN nasıl kaydedeceğim?

IBAN kaydedebilmek ve para kazanabilmek için bize ulaşmalısınız. Öncelikle profilinizi kayıt edip onay işlemi yapmalıyız. Yayıncı üyeliğe sahip olmak ve profilinizi onaylatmak için bize ulaşıp tamamen ücretsiz bir şekilde kaydınızı tamamlayıp profilinizi onaylatmalısınız. İletişim için; Buraya tıklayarak iletişime geçebilirsiniz.
 
 

 
 
 
En yeni