Livu Nasıl Para Kazanılır ve Livu Nasıl Kullanılır?


Livu nasıl para kazanılır? ve Livu nasıl kullanılır?

 

 
Yayıncı olduktan sonra ana ekranınıza "Çevrimiçi Butonu" yazan yeni bir buton belirecektir. Bu butonu aktif duruma getirdiğinizde keşfette ve yayıncı listesinde diğer standart üyelere görünür hale gelirsiniz. Görünür hale geldikten sonra diğer standart üyeler tarafından arama almaya başlarsınız. Diğer üyeler keşfette veya yayıncı listesinden sizi görürler ve arama isteği gönderirler. 
Ekranınızda gözükecek olan arama istekleri yanıtlarsınız ve görüntülü görüşmeye başlarsınız. Görüntülü görüşmede bulunduğunuz her dakika için 80 Altın Puan kazanırsınız.(Arkadaş eklediğiniz kişiler sizi ararsa dakikada 120 Altın Puan
 
Livuda en temel Altın Puan kazanma yöntemi budur. Ekranınıza gelecek olan aramaları cevaplamaktır.
Ancak yeni bir yayıncıysanız profiliniz henüz yeni olduğu için arama gelmeyebilir veya az gelebilir. Bu durumda "başlamak için ekrana dokun" kısmını kullanacağız. Bunu yazımızın devamında açıklıyor olacağız.
Uygulama içinde tüm yayıncılara "Kraliçe" denilmektedir. Yayıncı listesine ise "Kraliçe Duvarı" denilmektedir. 


4 adet gelen aramayı yanıtlamadığınız veya AFK olduğunuzda Çevrimiçi Butonu otomatik olarak kapanacaktır.

Livuda tek hedefiniz en çok Altın Puanı toplamaktır. Haftalık ödemeniz Altın Puan miktarınıza göre hesaplanır.

Görüntülü görüşmede bulunduğun toplam dakikaya bağlı olarak LivU hesabınıza "Altın Puan" kazanırsınız. Amacınız en fazla Altın Puanı toplamaktır. Çünkü ödemeniz topladığınız Altın Puan miktarınıza göre belirlenecektir. Sadece ekranınıza gelen aramaları yanıtladığınızda Altın Puan elde edersiniz. Bu yüzden mesaj kutunuzu takip edin ve mesaj atanlardan sizi aramalarını isteyerek gelen arama sayınızı arttırabilirsiniz.
 
İki çeşit arama vardır. Normal aramalar ve Arkadaş aramaları.
Arkadaş listenize ekleyebileceğiniz herkesi ekleyin. Arkadaş listesi kasmanız daha çok "Arkadaş Araması" almanız demektir. Arkadaş listesi aramalarından dakikada 120 Altın Puan kazanırsınız. Normal aramalardan ise dakikada 80 Altın Puan kazanırsınız.
Önemli: Ekranınıza bir arama geldiğinde bu aramanın ne araması olduğu gelen arama ekranında belirtilir. Ya "Arkadaş Araması" yazar ya da "Kraliçe Duvar Araması" bu şekilde gelen aramalar arasındaki farkı anlayabilirsiniz.

Sizin diğer üyeleri aramanız Altın Puan kazandırmaz. Bu yüzden ekranınıza gelen aramaları cevaplamanız sadece Altın Puan kazandıracaktır.




Toplam kazandığınız Altın Puanınızı Profil sekmesindeki "Gelir Raporu" butonundan anlık olarak kontrol edebilirsiniz.
Ortalama her 5 dk görüntülü görüşme 600 Altın Puan kazandırır. Amacınız en fazla Altın Puanı toplamak ve o hafta alacağınız ödemeyi arttırmak.

Altın Puan toplamak için dilediğiniz yöntemi izleyebilirsiniz tek dikkat etmeniz gereken yayıncılık kurallarına uymanız.

Sizi Keşfette veya Yayıncı Listesinde gören diğer üyeler arkadaş ekleyebilirler. Bazıları ise mesaj gönderebilirler. Livu'dada mesajlar sekmesinde size arkadaşlık isteği gönderenleri ve ayrıca gelen mesajlarınızı görebilir ve cevaplayabilirsiniz. Arkadaşlık isteği gönderenleri onaylayın. Size mesaj atanlara cevap verin ve iletişim kurun ve daha çok "Altın Puan" kazanmak için sizi aramalarını talep edin.
 

 
Önemli: 
 
Çevrimiçi Butonunuz açık olmasına rağmen ekranınıza arama gelmiyorsa bu durumda "başlamak için ekrana" dokun kısmından rastgele üyelerle eşleşmelisiniz. "başlamak için ekrana dokun" kısmı ücretsizdir. Livuda tek ücretsiz kısım burasıdır. Buradaki görüşmeleriniz size Altın Puan kazandırmaz. Ancak burayı Arkadaş Listesi ve profilinize Beğeni(like) kasmak için kullanmalısınız ve bunu yaparsanız hızlı bir şekilde yükselirsiniz.
 
 
Bu yöntemi kesinlikle uygulamalısınız uygulama algoritması Görüşme Sayınıza çok dikkat etmektedir. "Başlamak için ekrana dokun" ücretsiz olsa bile görüşme sayınız burada hızlıca yükselir. Uygulama bunu algılar ve profilinizi yükseltir, Keşfette ve Yayıncı Listesinde daha çok göstermeye başlar.


ÖNEMLİ: Daha çok kazanmak için diğer yapmanız gereken adım ise Uygulama İçi Hediyeler. Eğer görüntülü görüşme esnasında veya mesajlaşırken size hediye gönderilirse bu hediye değeri tutarında direkt Altın Puan kazanırsınız. Örnek veriyorum size gönderilen hediye 800 Altın Puan değerinde ise direkt 800 Altın Puan elde edersiniz. Hediyeyi aldığınız an Gelir Raporunuza kazancınız yansır. Görüntülü görüşmeden çok daha iyi bir kazanç sağlayabilirsiniz sizi arayan kişiden hediye isteyerek.
 
 
 

LivU'da Yayıncılık Kuralları Nelerdir?


-Görüntülü görüşme başladıktan sonra selfie şeklinde kendizi daima ekranda göstermelisiniz. Yani yüzyüze görüşme gerçekleştirmelisiniz. Boş bir ekran veya siyah bir ekran göstermek kesinlikle yasaktır.

- Çıplaklık veya pornografik görüntü göstermeniz KESİNLİKLE yasaktır.

- Hakaret ve küfür yazmak kesinlikle yasaktır ve Uyarı Cezası almanıza neden olabilir.

- Özel iletişim bilgileri paylaşmak, cep telefon numaranızı diğer üyelerle paylaşmak yasaktır.

- IBANN numaranızı diğer üyelerle paylaşmak yasaktır.

- Sosyal medya hesaplarınızı diğer üyelerle paylaşmak yasaktır.

- Chat içerisinde ve mesajlaşmada cinsel kelimeler kullanmak kesinlikle yasaktır.