Livu Nedir? Livu ile Para Kazan!


Livu Nedir?


LivU bir uluslararası sosyalleşme ve görüntülü görüşme mobil uygulamasıdır. Uygulama geliştiricisi "Clash Arts HK Limited" ve uygulama resmi websitesi "https://www.livu.me" olmakla birlikte, Livu mobil uygulaması dünya genelinde 50+ milyondan fazla indirmeye sahiptir.
 
Play Store ve App Store üzerinden Livu mobil uygulamasını indirebilir ve inceleyebilirsiniz.

Livu sayesinde uluslararası binlerce insanla etkileşim kurabilir, mesajlaşabilir veya görüntülü görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Yayıncı olursanız Livu uygulamasını kullanarak para kazanabilirsiniz.(Yayıncı olmak için Ajansımızla iletişime geçiniz.) Yerli veya yabancı binlerce insan şu anda Livu'da birbirini arıyor ve mesajlaşıyor, yeni insanlar tanışıyor. Livu'da insanlar birbiri ile tanışırken eğleniyor ve yabancı insanlarla tanışarak farklı kültürleri tanıyor.

Livu'da resmi yayıncı olarak uygulamada harcadığınız zamanı kazanca çevirebilir ve para kazabilirsiniz. Yayıncılık yaparak nasıl para kazanabilirsiniz? Uygulamada yayıncılık yaparak her hafta 350 TL ile 7000 TL arasında para kazanabilisiniz. Haftalık toplam yayın sürenize ve topladığınız hediyelere göre kazancınız her hafta değişmektedir. Birçok yayın stratejisi ile yayıncılar kazançlarını kendileri belirliyor. 
Yayıncı olmak için tek ihtiyacınız olan bir akıllı telefon ve internet bağlantısı. Evden oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz
 
 


 
Livunun avantajları nelerdir?
 
 
· İster evinizde ister dışarıda veya nerede olursanız olun, sadece telefonunuza yüklediğiniz mobil uygulama ile para kazanabilirsiniz.
 
· Ödemenizi asla 1 ay beklemeden haftalık olarak gelir elde edebilirsiniz.

· Evinizden oturduğunuz yerden harika bir part time iş fırsatıdır.
 
· Geliriniz sabit değildir. Kullanımınıza bağlı haftalık 24 $ ile 1066 $ arasında değişen haftalık ödeme alabilirsiniz.

· Başınızda birisi olmadan kendi işinizi ve kendi gelirinizi yönetebilirsiniz.

· Kişisel bilgilerinizi asla paylaşmadan her hafta kazanç sağlayabilirsiniz. Livu sizden asla kişisel bilgilerinizi talep etmez. Livudaki yayıncı profilinizde kişisel bilgileriniz yazmaz ve dilediğiniz takma ad ile kayıt olabilirsiniz. 
 
 
· Livuda yayıncı olmak tamamen ücretsizdir. Ajansımıza sadece ulaşmanız yeterlidir. Size tüm aşamalarda ve tüm aklınıza takılan konularda yardımcı olacağız.